tiistai 14. helmikuuta 2017

Hyvää ystävänpäivää!Heippa ja oikein ihanaa ystävänpäivää kaikille! Tähän väliin vähän lyhyempi postaus. Viikonlopun vietin mökillä ja siinä ajassa ehtikin tulla jo ikävä heppoja. Molemmat olivat olleet "tuuraajilla" hienosti. Maanantaina menin taas äidin kanssa tallille ja äiti ratsasti nyt kentällä pitkästä aikaa, sillä pohja oli vielä ok. Nyt on luvattu plussakelejä, joten kenttä ja maastot muuttuvat todennäköisesti mössöksi ja liukkaiksi. Niin ainakin Vibu pääsi vähän ulkona menemään maneesin sijaan, hieman harmittanut kun maastoilut jääneet viime aikoina vähälle..

Viggo meni kentällä todella tyytyväisen näköisenä, huomaa kyllä että se on ulkona tottunut menemään. Äidin kanssa tekivät vähän kolmikaarista kiemurauraa sekä ravi-käynti siirtymisiä, poni meni oikein mallikkaasti! Lopuksi menin itse vain hetkeksi kävelemään selkään :)

Dreamerillä on maanantait meidän vuokraajan päiviä, joten tyydyin rapsuttelemaan vain Dtä. Keskiviikkona se rokotetaan ja siitä muutaman päivän saa ihan vapaata, lauantaina on Sarin kouluvalmennus mikäli hepan lämpö pysyy alhaalla. Keskiviikkona Viggolla on vuorossa sen ensimmäinen hieronta! Sille kun oikea suunta tuntuu olevan nyt erityisen vaikea, niin ajattelin että olisi hyvä pyytää hieroja katsomaan sitä ja sanomaan mielipiteensä. Muutenkin on hyvä saada "lähtötilanteesta" kuva ja vinkit mihin kiinnittää huomiota. Dreamerillä kävi ennen hieroja, mutta D liikkuu niin letkeästi, että sitä ei ole oikeastaan mitään "syytä" hieroa, kun lihakset pysyy ihan itsestään kunnossa. Torstaina taas olisi vuorossa Viggon kanssa kavalettitunti, jos tällä kertaa nyt pääsisimme tunnille :)


Kun kiipesin äidin jälkeen selkään, niin en jaksanut pidentää jalustimia, "hieman" liian lyhyet :D


Oli todella nätti ilta ratsastaa ulkona!


Tältä näytti näkymä tarhoilta talliin ratsastuksen jälkeen!


Dreamer kärkkyy porkkanoita


Lisää porkkanaa!


Testasin Viggolle Dreamerin loimea, mikä on Dlle tosi reilu...mutta kyllä se meidän "ponille" sopi :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti