perjantai 10. maaliskuuta 2017

Kouluestehevonen

Nyt ei ole tapahtunu viime postauksen jälkeen mitään ihmeellistä. Joten vuorossa on pieni kuvapostaus Dreameristä. Monelle tulee yllätyksenä se, että Dreamer osaa hypätä, ja vielä hyvin kaiken lisäksi! Mutta tämä johtunee siitä, kun itse olen kouluratsastaja, niin tietty ihmiset ajattelee että kouluratsu alla. Dreamerin entinen omistaja oli esteratsastaja ja Dreamerillä enemmin hypättiin, kuin treenattiin koulua. Sillä kyllä mentiin Virossa myös 5- ja 6-vuotiaiden nuorten hevosten Viron mestaruuskisoissa, joissa kummassakin se tuli 2. sijalle! Suomessa Dreamerin "suurin" saavutus on ollut ratsastuksenopettajien koulumestaruus hopea vuonna 2014, johon lainasin valmentajallemme dreamerin ratsuksi.

Koska itselläni on jäänyt esteiden hyppäämiset vähemmälle, niin muutama vuosi sitten päätin ottaa Dreamerille ensimmäisen vuokraajan, jonka kanssa D pääsi hyppäämään kerran viikossa. Ja siitä lähtien sillä on ollut vuokraajana estepainotteiset ratsastajat, jotta hevonen on saanut säännöllisesti hypätä. Hyppääminen on ehdottomasti Dreamerin lempipuuhaa ja siinä se on todella taitava ja varma ratsu. Vuokraajat ovat tainneet mennä sillä 120 ratoja, edellinen vuokraaja hyppäsi vikalla vuokrauskerralla radan lopuksi yhden jopa 140 esteen, eikä ollut tehnyt tiukkaa. Mutta pääasiassa sillä mennään matalempia. Kesällä olisi nyt tarkoitus että itsekin taas alottaisin miniesteiden hyppäämisen, ihan vain omaksi ilokseni.

Huomasin tässä ettei meistä ole viime aikoina otettu kouluratsastuskuvia. Eli täytyy laittaa se tehtävälistalle, sillä meno on muuttunut kyllä edellisten kunnon kuvien otosta. Toivon myös, että pääsisimme tänä vuonna käymään myös jonkin verran kisoissa, ehkä jopa syksyllä kokeilemaan vaativan b:n rataa nyt vihdoin. Mutta yleensä kun olen toivonut tuota, niin on tullut jotain ongelmia. Siispä en toivo pääseväni ratsastamaan vaativan b:n rataa, ehkä tavoitteeksi raviohjelma.

Sitten kuviin. Hyvää viikonloppua kaikille!

Epäselvä videosta napattu kuva Dreamerin koeratsastuksesta Virosta.

Vuosi 2012 Järvenpään kisoissa, kun olimme nuoria ja laihoja. Molemmat kasvattaneet tästä massa, Dreamerille hyvä, minulle ei niinkään..

Iloinen esteratsu Nina Fagerströmin valmennuksessa Kilossa vuonna 2013.

Sama valmennus. Hurja este.

Hienosti hypätty vaateripustimen yli.

Minä ja Dreamer kauden 2015 ekoissa kisoissa, ihan asiallinen voittoposeeraus!

Pakko tähän väliin laittaa samojen kisojen lastauskuva, Dreamer päätti ettei halua lähteä kotiin.
Pönötyskuva. Leikimme VakavastiOtettavaaKouluratsukkoa
Kolmas pönötyskuva. Kyllä huomaa että on ollut Hipposportissa töissä kun kaikki matchy-matchyt.

Päätetään postaus ihanan hempeään vaaleansiniseen asukokonaisuuteen.

Lupaan etsiä parempia ratsastuskuvia itsestäni. Tai yrittää saada jonkun ottamaan kuvia. Tässä oli nyt tämä vähän niukanlainen tekemällä tehty postaus, olkaa hyvät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti