perjantai 8. joulukuuta 2017

Joulukuun haastelista


Puolustuksekseni sanon, ettei Viggo ole ihan noin lihava, mitä tämä kuvakulma saa sen näyttämään..

Ihana Maiju Maijun hevoselämää/ Apina ja Andalusialainen- blogista haastoi minut tekemään oman haastelistan joulukuulle. Ideana oikein hauska, mutta en tunnetusti ole mikään maailman paras henkilö ensinnäkään keksimään mitään haasteita, saati toteuttamaan niitä, heh. No, ensimmäinen haaste suoritettu, eli sain tehtyä tämän haasteen.

Tee blogiin jouluinen ulkoasu 
Done. Ok saatoin tehdä tämän uuden ulkoasun juuri ennen tämän kirjoittamista, mutta kyllä se lasketaan, kun luin haasteen ennen ulkoasun tekemistä. Otsikon kuva otettiin noin viikko sitten heti kun lunta oli ilmestynyt maahan. Onneksi otimme, sillä nyt on taas vain satanut. Kuvista tehdään myös meille joulukortti.

Kokeile tehdä uusia jouluisia leivonnaisia.
Rakastan leipomista ja tykkään tehdä omia reseptejä. Valitettavasti en pääse leipomaan niin usein kuin haluaisin, koska muuten paisuisin yhtä isoksi kuin Viggo on. Tarvitsisin enemmän ihmisiä, jotka hoitaisivat syömispuolen puolestani. Mutta jouluksi olen jo katsonut muutamat hyvät ideat pariin jouluiseen kakkuun, sekä haluaisin myös tehdä erilaisia suklaatryffeleitä.

Jouluratsastus/maasto ystävän/äidin seurassa
Jouluaattona tai välipäivinä yhteinen ratsastus joko äitini kanssa, tai jos joku ystävä tulee jommalla kummalla hepalla ratsastamaan. Tai jos tallilta joku meidän kaveri tulee omalla hepallaan. Jouluinen varustus päällä tietenkin.

Viime vuoden joulukorttikuva
Osallistu johonkin joulukeräykseen/ rescue eläinten lahjoituksiin
Varmaankin tuo eläinaihe tulisi toteuttaa. Itselläni on kaksi Espanjasta adoptoitua rescue-koiraa, toinen on 6v labradorinnoutaja-mix Noa ja toinen 1v chihuahua-mix Miki. Rescue-eläimet ovat lähellä sydäntäni, ja aina välillä lahjoitan omien kykyjeni mukaan jotain järjestöille. Lisäksi olen kummi Eqyptissä toimivassa hyväntekeväisyysjärjestössä, Prince Fluffy Kareemissa, joka auttaa siellä avun tarpeessa olevia hevosia, aaseja ja kameleita. Sinne minulta menee joka kuukausi pieni avustus tietyn hevosen avuksi. Todennäköisesti siis teen lahjoituksen joko sinne, tai sitten Espanjaan johonkin koirien rescueyhdistykseen.

Espanjan Auringonkoira ry:ltä adoptoitu Noa-tyttö
Espanjan Katukoirat ry:ltä adoptoitu Miki.
Ota rennosti ja nauti joulunalusajasta
Stressaannun valitettavan herkästi. Olen jouluihminen, ja haluaisin kaiken menevän jouluna täydellisesti ja koko ajan mietin, että miten pääsisin siihen kunnon fiilikseen. Nyt koitan olla yrittämättä liikaa, ja nautin tästä hetkestä.

Saa valmiiksi ystävän kanssa piparkakkutalo
Aloitimme ystäväni kanssa tekemään piparkakkutaloja, mutta aika loppui kesken, samoin talojen tekeminen. Toivottavasti saamme järjestettyä ennen joulua aikaa, jotta ehdimme saada talot valmiiksi.

Näyttääkö 26-vuotiaiden tekeleiltä? Tämmöiseen vaiheeseen meiltä jäivät.
Hanki kaikkien lahjat ja paketoi ne
Tänä vuonna olen ollut harvinaisen ajoissa lahjojen ostossa. Silti osa puuttuu, täytyy miettiä hyvin, jotta kaikki saisivat ajatuksella hankitut lahjat. Tykkään myös paketoinnista, haluan jokaiselle tehdä omanlaisen nätin paketin.

Maista Glöet- kuplivaa glögiskumppaa
Nyt vasta luin tästä glögikuohuviinistä.  Kuulostaa aika erikoiselta yhdistelmältä, mutta kai sitä on pakko kokeilla. Pullo on jo ostettu valmiiksi.

Haaste lähtee sinkoilua ja the little pink pony blogien kirjoittajille!4 kommenttia:

 1. Jes, teit tämän! Tuo 4. kohta oli aivan ihana ja huomaavainen ♥

  VastaaPoista
 2. Kiitos haasteesta! Pitää lienee iis toteuttaa tälläin3en haastelista. Noita joulukuvia olisi kiva nähdä täällä lisää, jos niitä vain on tarpeeksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo kuvia kyllä riittää, hyvä idea, teen joku päivä niistä postauksen! :)

   Poista