torstai 3. elokuuta 2017

Dreamer muutti maalle..


..Ainakin kahdeksi kuukaudeksi. Eli 31.7 lähdimme kuskaamaan Dreameriä kohti Karkkilaa, ystäväni pienelle yksityistallille. Olen ollut super tyytyväinen Dreamerin hoitoon nykyisellä tallillamme ja olen saanut kaikkeen aina apua ja hyvän ratkaisun, mutta nyt päätettiin silti, että Dreamer saa mennä hetkeksi muualle. Eläinlääkäri on ohjeistanut että nyt Dreamer pääsee vihdoin isolle laitumelle, ja saa olla siellä 2kk. Tänä aikana sitä ei juuri muuten liikuteta, saa laitsalla liikkua sen mitä haluaa. Tässä sitten nähdään jo, miten kinner reagoi enemmän liikkumiseen. Tällä pienemmällä tallilla Dreamer saa vähän yksilöllisempää hoitoa (mun itse ei tarvitse käydä siellä niin usein) ja paikka on muutenkin paljon rauhallisempi, joten Dreamerkin malttaa paremmin olla liikoja riehumatta.

Päästin tosiaan Dreamerin jo kotitallillamme pienemmälle laitumelle lyhyeksi ajaksi nelisen kertaa, ennen Karkkilaan muuttoa (Lue tästä). Pari päivää meni niin Dreamerin kaikki jalat turposivat kunnolla, kinner mukaan lukien. Tämä oli tietty odotettavissa, eihän se ole liikkunut juuri ollenkaan sitten maaliskuun. Silti myönnän että tuli muutamat kirosanat kun jalat näin. Katsotaan miten ne reagoivat nyt pidemmällä ajanjaksolla. On nyt koko päivän laitumella ja tallissa pitää back on track- tallisuojia.

"Mihin ne tammat meni??"


Kyllä kelpaa kun mustat tammat vieressä

"Mihin ne taas hävis?"
"Äkkiä perään!"
"Käytsä tääl usein?"
Kevätsade ei haitannut menoa
"Onneksi ei tarvii noissa tarhoissa olla"
Poseeraushetki

Ei heti ulkonäön perusteella uskoisi, että on seissyt sairastarhassa puolivuotta?

Nyt tulen pari kertaa viikossa käymään moikkaamassa Dreameriä. Kohta lähden lomalle Espanjaan, mutta tiedän että D on huippuhoidossa. Tässä nyt otetaan ihan rauhassa, sitten syyskuun lopulla katsotaan taas jalkaa, että mikä tilanne on. Mikäli kaikki menee hyvin, niin Dreameriä voidaan alkaa rauhassa kuntouttamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti