maanantai 28. toukokuuta 2018

Ei oo riemulla rajaa, kun pääsee parhaan kaverin kanssa laiduntamaan!


Sunnuntaina kotiuduin Espanjan lomamatkalta ja nyt on taas arki lähtenyt käyntiin. Teen myöhemmin postauksen, jossa laitan vähän kuvia ratsastuksista Espanjassa. Nyt heti eilen maanantaina oli tallillamme laidunkaudenavaus, jota oli kovasti odotettu. Minähän olin tosiaan poissa nyt 2,5 viikkoa, joten ruunien totuttelun ruohoon hoiti Dreamerin vuokraaja sekä muutamat ystävät tallilta, muuten olisi ollut vähän hankalaa saada hepat laitumelle.

Aiemmin kerron, etten uskalla ottaa riskiä ja laittaa poikia enää samaan tarhaan. Nyt kuitenkin kuulin, ettei Viggon tarhakaveri pysty laiduntamaan koko päivää, niin päädyinkin laittamaan pojat nyt samalle laitumelle laidunkauden ajaksi. Oikeastaan tässä kävi tuuri, sillä nyt Dreamer & Viggo pääsevät nauttimaan yhdessä kokopäivän laitumesta, ja taas laidunkauden loputtua Viggo saa pitää toisen tarhakaverinsa, ja jatkaa kokopäivätarhausta. Dreamer taas palaa laidunkauden jälkeen puolipäivätarhaukseen yksin, mutta silloin ei sitten tarvitse ottaa riskiä, että pojat riehuisivat liikaa tarhassa. Laitumella ne kuitenkin keskittyvät enemmän syömiseen ja juoksentelemiseen, eivätkä niin paini keskenään, joka rasittaisi enemmän Dn jalkaa.

Eilen tosiaan illalla hevoset pääsivät laitumelle, ja voi sitä, riemua kun riimunnarut irrotettiin! Tuttuun tapaan Viggo & Dreamer pistivät oikein kunnon shown päälle, ja näyttivät parhaimmat liikkeensä! Kylläpä molemmat näytti hienoilta! Hepat söivät muutaman tunnin, ja sitten käytiin hakemassa pois. Näin jo laidunta lähestyessä Viggon ilmeestä, että se tulee juoksemaan karkuun, ja niinhän siinä kävikin. Dreamer tietenkin sitten peesasi, ja juoksi karkuun myös. Dreamer saatiin kuitenkin ekana kiinni, Viggo vielä hetken juoksenteli, mutta lopulta saatiin se huijattua kiinni ruohotupsujen avulla.

Tässä kuvia ja lopussa kaksi videota :)

Tällaisen liikehdinnän kun saisi kouluradalle!
Kauniisti jonossa
Häntä hulmuten ja tanssien eteenpäin
Jipii!4 kommenttia: