torstai 5. heinäkuuta 2018

Maastoilua & Uimista


Koulukilpailujen lisäksi olemme toki touhunneet muutakin. Viggon kanssa maastoilut ovat sujuneet nyt jo pidempään tosi hyvin. Se ei ole enää ollut niin täpinöissään siellä, ja laukatkin ovat sujuneet hallinnassa! On ollut aivan mieletöntä, kun on vihdoin päässyt maastoilemaan niin kuin aina olen haaveillut. Tosin vieläkin maastojen väliin jää vähän liian pitkät tauot, mutta ei se mitään. Yksin en ole edelleenkään halunnut minnekään lähteä, koen turvallisemmaksi, että joku toinen ratsukko on mukana (ja meidän edessä turvana/jarruna).

Nyt myös Dreamer pääsi maastoon reilun puolentoista vuoden tauon jälkeen! Lähdimme yhdessä hyvän ystäväni Erikan kanssa pojilla maastoon, ja Erika (joka on paljon tottuneempi maastoilija) sai ratsukseen Dreamerin. Dreamer sai 10pistettä käyttäytymisestä: Se oli todella rento, kuunteli apuja herkästi ja selvästi nautti koko retkestä. Koitetaan sopia uusi maasto taas, että Dkin pääsee maastoilemaan. Sillä en itse vielä oikein viitsi lähteä, haluan että joku kokeneempi on sillä nyt nämä alkumaastoilut, jottei se keksi alkaa kehittää mitään metkuja siellä.

Normimaastoilun lisäksi talliltamme eräs henkilö onnistui hankkimaan luvat uittaa hevosia lähellä olevassa järvessä! Niinpä lähdimme tallikaverin kanssa samalla viikolla katsomaan paikkaa. Tarkoitus oli lähteä ilman satulaa Viggolla sinne (jonka tiesin tykkäävän vedestä), mutta Viggopas ei antanutkaan meille laitumelta kiinni. Joten sen sijaan otin Dreamerin mukaan, mutta lähdin taluttaen matkaan. Dreamer käveli kiltisti reitin järvelle, vaikka matkalla piti ylittää tie, silta, frisbeegolfrata ja kaikkea muuta jännää. Lopulta jännin kohta oli, kun ohitimme toisen tallin ja siinä oli laitumella shetlanninponi, joka oli Dreamerin mielestä ihan hirveä.

Itse uittaminen sujui tosi hyvin. En ollut ikinä Dreamerin kanssa ollut vedessä, mutta se rohkeana poikana hetken mietinnän jälkeen käveli järveen, eikä sitten olisi halunnut lähteä sieltä pois. Meillä oli super hauskaa! Ensi kerralla sitten Viggo mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti